31 Грудня 2021
Новини

Волинська митниця встановила в 2021 році рекорд: який

Волинська митниця встановила в 2021 році рекорд: який

У грудні 2021 року волинські митники зафіксували абсолютний рекорд зі збору митних платежів до скарбниці держави.

Як зазначають на сторінці Волинської митниці, 2 млрд грн - саме стільки у грудні поклали під новорічну ялинку країни платники податків, які провадили зовнішньо-економічну діяльність у зоні їхньої відповідальності.

«2 мільярди гривень - це майже 100 км капітально реконструйованих доріг. І навіть більше, ніж річний обсяг доходів загального фонду Волинського обласного бюджету. Це - приблизно стільки, скільки за рік платять у скарбницю Луцької громади усі платники податків обласного центру. А ми зробили це за календарний місяць. Хоч і був він дуже напруженим та містив всього лиш 22 банківських дня.

 Порівняно з "дореформенним" груднем 2019-го, коли інфраструктура Волинської митниці ДФС теж охоплювала усю територію області та за умови відносної стабільності долара як облікової валюти експортно-імпортних операцій, адміністровані митницею місячні платежі збільшились утричі (323%). А з часу утворення Волинської митниці як відокремленого підрозділу Держмитслужби (грудень проти липня 2021 року) - зросли на 564 мільйони грн», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, митниця, рекорди
В тему