25 Грудня 2021
Новини

«Прибігла закривавлена до сусідів та молила врятувати дітей»: на Черкащині чоловік жорстоко вбив дружину

«Прибігла закривавлена до сусідів та молила врятувати дітей»: на Черкащині чоловік жорстоко вбив дружину

На Черкащині,  у селі Нове Місто,  чоловік жорстоко вбив 24-річну колишню співмешканку.

Про це повідомили в Нацполіції Черкаської області.

За даними правоохоронців, чоловік зарізав жінку 20 грудня. 23 грудня йому обрали запобіжний захід - тримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Місцеве видання "Про все" повідомило, що чоловік часто погрожував 24-річній жінці. Через це вона боялася спати та тримала біля ліжка лом.

"Я так зрозуміла, він прийшов забрати якісь речі. Оксана прибігла до мене вся в крові. Вибила хвіртку навіть, яка була закрита на засув. Переступила поріг і впала. Сказала, що це Микола зробив. Попросила бігти до неї, бо там залишилися діти маленькі", - сказала тітка загиблої Тамара Іванівна.

Жінка розповіла, що коли вона прибігла до будинку племінниці, то запитала чоловіка, що він накоїв, а той їй заявив, що якщо потерпіла виживе, то він її доб’є.

Про покійну в селі говорять, що жінка не зловживала алкоголем та виховувала двох дітей, а із підозрюваним вона розлучилася, оскільки він її постійно бив.

Чоловік, який 20 грудня в селі Нове Місто, на Уманщині, убив свою колишню дружину, давно погрожував їй. Про це розповідають сусіди та родичі 24-річної загиблої Оксани Томченко. Того вечора зловмисник залишився на місці трагедії, аби переконатись, що жінка померла.

- На стіні досі залишилися бризки її крові, - розповідає тітка вбитої Тетяна Іванівна. –Я так зрозуміла, він прийшов забрати якісь речі. Оксана прибігла до мене вся в крові. Вибила хвіртку навіть, яка була закрита на засув. Переступила поріг і впала. Сказала, що це Микола зробив. Попросила бігти до неї, бо там залишились діти маленькі. Я погукала сусідку і вона кинулась в хату Оксани. А той Микола теж там був. Стояв спокійний, як двері. Кричу, мовляв, що ти накоїв. А він відповідає: «Це вона сама. Але якщо виживе, то все одно доб’ю».

Поки родичка потерпілої викликала поліцію та медиків, сусідка хитрощами утримувала злочинця біля будинку.

- Тут поряд мешкає вчителька історії. Саме вона ходила тієї ночі до убивці, - розповідає знайома родини Лариса. – 35 хвилин стояла з ним і розмовляла. Аж тоді приїхала поліція. Увесь час очікування вона говорила з ним про історію. Відповідав на питання й сміявся. 

Оксана Томченко тримала біля ліжка лом, аби захиститись від ексчоловіка.

- Якось теж була ситуація: почула на вулиці благання про допомогу, - згадує Лариса. – Кинулися, а це він бив Оксану. В неї перетинка у вусі луснула. Ледь відтягли його й викликали поліцію. Вона писала заяву і – нічого. Згодом вночі той підпалив солому під парканом. Оксана показувала повідомлення з погрозами й просила поліцію допомогти. Боялась спати. Тримала біля ліжка лом. Ніхто нічого не зробив. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, черкаси, кримінал, вбивство, Надзвичайні події
В тему