20 Грудня 2021
Новини

Порошенко отримав підозру в держзраді

Порошенко отримав підозру в держзраді

Експрезиденту Петру Порошенку оголосили підозру у держзраді.

Таку заяву зробив Олександр Турчинов, - інформує журналістка Олена Яхно. Він зазначив, що мова йде про забезпечення України вугіллям в умовах військового протистояння 2014-15 років.  

Як інформує УП, керівник центрального штабу "Європейської солідарності" Олександр Турчинов заявляє, що нова справа проти 5-го президента Петра Порошенка сфабрикована, і підписала її не генпрокурор Ірина Венедіктова, а її заступник.

Турчинов зазначив, що владі було достеменно відомо, що Порошенко збирається від’їжджати на заздалегідь заплановані зустрічі зі Вселенським патріархом, а також  європейськими лідерами, які будуть відбуватися саме цими днями. І саме, враховуючи цю ситуацію, вони почали брудне шоу, яке називається "негайне вручення чергової повістки Петру Порошенку на черговий допит".  

"Хочу підкреслити, що навіть повністю залежна від Зеленського генеральна прокурорка Венедіктова не підписала цей фейковий документ, цю підозру, а її підписав – саме, мабуть, із цією метою і призначений – один з її заступників на прізвище Симоненко", - зазначив Турчинов під час брифінгу 20 грудня.

За словами представника "Євросолідарності", Володимир Зеленський з приходом до влади "розпочав системну боротьбу проти 5 президента", мовляв, за вказівками Зеленського "були сфабриковані сотні кримінальних справ проти Порошенка, він отримав сотні повісток і провів багато годин на допитах у різних силових структурах".

Турчинок заявив, що всі ці справи "перетворилися на фарс".

Він також додав, що Зеленський "повністю копіює Януковича і його режим – як у зрадницькій позиції щодо захисту України, так і боротьбі з політичними опонентами", а отже і "повністю повторить фінал Януковича".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко
В тему