8 Грудня 2021
Новини

Боявся арешту через фейковий COVID-сертифікат: у Німеччині чоловік вбив дружину та дітей, після чого наклав на себе руки

Боявся арешту через фейковий COVID-сертифікат: у Німеччині чоловік вбив дружину та дітей, після чого наклав на себе руки

У Німеччині чоловік застрелив дружину та трьох власних дітей, після чого наклав на себе руки, також він залишив записку, в якій розповів про побоювання арешту через фейкову довідку про COVID-вакцинацію.

Про це повідомляє The Associated Press.

Тіла подружжя та трьох дітей 10, 8 та 4 років виявили у будинку в місті Кенігс-Вустерхаузен неподалік Берліна в суботу, 4 грудня. Загиблі мали вогнепальні поранення.

За словами прокурора Гернота Бантлеона, на місці інциденту слідчі виявили записку, залишену підозрюваним у вбивстві власної родини. У ній чоловік вказав, що його дружина мала підроблений сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

“Про це дізнався її роботодавець. Подружжя боялося, що їх можуть заарештувати та забрати дітей”, — йдеться у матеріалі.

За версією слідчих, чоловік вбив свою дружину та дітей, а потім застрелився. В будинку знайшли пістолет. Правоохоронці не виявили жодних ознак того, що в приміщенні в момент стрілянини міг перебувати хтось ще.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, вбивство, самогубство
В тему

Останні матеріали