6 Грудня 2021
Новини

ДТП на Волині: п'ятеро осіб отримали тяжкі травми

ДТП на Волині: п'ятеро осіб отримали тяжкі травми

На Волині трапилася дорожньо-транспортна пригода поблизу села Буцинь Ковельського району, постраждало п’ятеро осіб. 

Водій легкового автомобіля Мерседес Спринтер не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом, про це повідомляє ГУ ДСНС України у Волинській області.

Повідомлення про ДТП до служби 101 надійшло о 20:41, за сигналом "Тривога" виїхали рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка Ковельського районного управління ГУ ДСНС у Волинській області.

Особовим складом чергових караулів за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструмента деблоковано двох потерпілих з автомобіля. Внаслідок ДТП 5 чоловік отримали травми різних ступенів важкості, госпіталізовані в Ковельську лікарню.

На місці події працювали дві одиниці техніки, 9 чоловік особового складу.

За інформацією ІА "Волинські новини", у бусі, який злетів з дороги, перебувала компанія молодих людей, віком 18, 19, 20 та 22 роки. Їх із травмами різного ступеня госпіталізували до лікарні. На місці працювало п’ять бригад швидкої допомоги.

Всіх постраждалих доставили в Ковельське МТМО, одного згодом перевезли у дитячу лікарню, адже хлопцеві 17 років. Потерпілі отримали травми різного генезу, зокрема закриту травму грудного та поперекового відділу хребта, різні переломи, політравму. Загалом внаслідок аварії молоді люди отримали тяжкі травми.

Як інформує поліція Волині, за цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, лікарня, поліція
В тему