26 Листопада 2021
Новини

«Президентський вертоліт зламався», - Зеленський про політ в Гуту

«Президентський вертоліт зламався», - Зеленський про політ в Гуту

Гвинтокрил ДСНС для польоту в "Синьогору" Володимир Зеленський взяв через те, що президентський вертоліт зламався.

Під час пресмарафону глава держави зізнався, що він та керівник ОП Андрій Єрмак все ж літали на 50-річчя Єрмака на президентську дачу в Гуті. Про це пише 24 канал.

Він зазначив, що на ремонт президентського гелікоптера не можуть виділити гроші. За словами політика, "всі тиснуть, що гроші виділяють президенту".

Президенту запропонували використати гвинтокрил ДСНС та Нацгвардії і запевнили, що це законно й він має всі права.

Зеленський зауважив, що вони полетіли двома гвинтокрилами військовими і гвинтокрилом ДСНС.

Також він додав, що полетів у Гуту "з родиною, щоб відпочити, адже в Києві немає місця, де він може це зробити". Його супроводжував ще один гвинтокрил. Так потрібно за протоколами безпеки.

Нагадаємо, журналісти з'ясували, що 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер, що стосується групи "Приват" олігарха Ігоря Коломойського. Припускали, що також прилітали Єрмак та Зеленський. Андрій Єрмак заявив, що дня народження не святкував взагалі та у Карпатах він не був. Однак потім заявив, що в п'ятницю та суботу був там.

Зеленський заявив, що, як президент України, має повне право проживати на державних дачах. Він дорікнув журналістам за те, що вони використали дрони над його дачею.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, президент
В тему