17 Листопада 2021
Новини

Анонімна вакцинація: закарпатці з фальшивими COVID-сертифікатами отримають другий шанс

Анонімна вакцинація: закарпатці з фальшивими COVID-сертифікатами отримають другий шанс

В Україні запустять соціальний проєкт для людей, які отримали фальшивий COVID-сертифікат, але змінили своє рішення і хочуть вакцинуватися.

Щеплення буде анонімним і стартує на Закарпатті, - інформує ZAXID.NET.

Також таку можливість отримають особи, які з релігійних чи сімейних причин не хочуть розголошувати інформацію про вакцинацію від коронавірусу. Це можна зробити в кабінеті щеплень у медичному центрі в Ужгороді.

Ініціатива щодо запровадження відповідного проєкту належить професору та депутату Закарпатської обласної ради Федору Шандору. За його словами, в області провели соціальне дослідження й нарахували 4 тисячі фальшивих сертифікатів про вакцинацію від COVID-19.

Водночас лікар-інфекціоніст Віктор Петров повідомив, що кабінет анонімної вакцинації працюватиме в Ужгороді цілодобово на вулиці Східній. Він додав, що усім, хто придбав фальшивий сертифікат про вакцинацію або має чинний сертифікат, але фактично не отримав щеплення, надають можливість прийти і зробити вакцинацію анонімно.

За його словами, це можна буде зробити під будь-яким псевдонімом. Для охочих доступні всі види вакцин, які наразі використовують в Україні.

Варто наголосити, що водночас вестимуть облік щодо кількості людей, які отримають щеплення анонімно й проситимуть пацієнтів підписати згоду про щеплення перед процедурою, але також анонімно – під псевдонімом. Також відповідні псевдоніми використовуватимуть для можливості отримання другої дози щеплення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, Україна, коронавірус, Надзвичайні події, вакцинація
В тему
^ Наверх