12 Листопада 2021
Новини

Лерос отримав ще одну підозру

Лерос отримав ще одну підозру

ДБР повідомило про підозру у невиконанні рішення суду нардепу Гео Леросу - він не спростував своє твердження, що Денис Єрмак "торгував посадами від імені брата – керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Про це інформують ДБР та Лерос на сторінці в Facebook.

Відомо, що підозру за невиконання рішення суду, що набрало законної сили, Лерос отримав 12 листопада.

У ДБР зазначають, що 11 серпня Київський апеляційний суд визнав недостовірною та такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію, інформацію, поширену депутатом 29 березня 2020 року на його сторінці в одній із соціальних мереж.

Суд зобов’язав Лероса спростувати поширену ним інформацію, виклавши на своїй сторінці відповідний текст.

Після відкриття виконавчого провадження, накладення двох грошових стягнень, а також неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за умисне невиконання судового рішення державний виконавець звернувся до ДБР з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення. Тепер Леросу повідомили про підозру.

Сам нардеп назвав нову підозру "розправою" з боку ОП.

"Щойно мені вручили ще одну підозру та клопотання про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який буде розглянуто сьогодні о 17:00 у Печерському суді! Увага, за те, що не спростував пост про Дениса Єрмака!!! При чому, моя апеляція прийнята в касації! Більш того, слідчими не було доведено, що я не виконав рішення суду! Ви ж пам’ятаєте, як на відео Денис Єрмак торгував від імені брата державними посадами. За те, що я не спростував цей факт, який всі бачили своїми очима, вони мене теж хочуть посадити. Ще раз повторюю, навіть цей факт є не доведеним, а жодного повідомлення про спростування я не отримував від державних органів", - зазначив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дбр, суд
В тему