3 Квітня 2020
Новини

«Плівки Єрмака»: Лерос прийшов на допит до ДБР

«Плівки Єрмака»: Лерос прийшов на допит до ДБР

Захист нардепа клопотав про перенесення допиту через об'єднання кримінальних справ.

Депутат Верховної ради від фракції "Слуга народу" Гео Лерос прийшов на допит до Державного бюро розслідувань у п'ятницю, 3 квітня, у справі з відеозаписами брата керівника Офісу президента Дениса Єрмака. Про це повідомляє його захисник Масі Найєм у своєму Facebook.

Він підкреслив, що на місці їм повідомили про об'єднання кримінальних проваджень.

"Щодо допиту народного депутата України Гео Лероса в Державне бюро розслідувань. Ми прибули на допит, на який нас покликали повісткою по кримінальному провадженню за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 ККУ. Так було вказано в повістці. По факту нам повідомили, що вчора об‘єднали кримінальні провадження і тому додали наступні статті: 328, 344 та ч. 2 ст. 190 ККУ", - зазначив Найєм.

За його словами, допит розпочався, і під час нього захист заявив клопотання про перенесення допиту на підставі ст. 135 КПКУ.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента Володимира Зеленського відреагували на скандал навколо брата керівника ОП Дениса Єрмака. Підкреслювалося, що всі факти, викладені у так званих "плівках Лероса" повинні бути перевірені. Разом з тим Зеленський чекає встановлення джерела появи скандальних записів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, депутати, дбр, Політика
В тему