11 Листопада 2021
Новини

На Волині поліцейські піймали на гарячому наркоторговця та дівчину, яка отримувала поштою наркотики

На Волині поліцейські піймали на гарячому наркоторговця та дівчину, яка отримувала поштою наркотики

На Волині затримали двох людей, які займалися розповсюдженням наркотиків. Чоловіка, який приймав замовлення через Телеграм, спіймали в Ковелі, дівчину, котра отримувала посилку з наркотиками, – у Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Наркозакладчика затримали вчора співробітники управління боротьби з наркозлочинністю під час відпрацювання оперативної інформації у м. Ковелі. Встановлено, що 30-річний нововолинець забезпечував функціонування телеграм-каналу, виконуючи роль закладчика. Він розкладав готові закладки і таким чином збував наркотичні речовини, відповідно до отриманих замовлень через телеграм-канал.

Учора при ньому було майже 20 закладок з психотропом, усе це вилучили: вартість речовин – понад 10 тис. гривень, за цінами чорного ринку. Триває слідство.

Також учора співробітники управління боротьби з наркозлочинністю на гарячому затримали 20-річну лучанку, яка саме отримала поштовий переказ з наркотиками.

При жінці було близько 50 грам амфетаміну. Усе вилучили і направили на дослідження. Вартість вилученого – понад 25 тисяч гривень.

Триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: наркоторговці, наркотики, Волинь
В тему