4 Липня 2019
Новини

«Важкі наркотики та оргії»: спадкоємець арабського шейха помер від передозування у власному пентхаусі

«Важкі наркотики та оргії»: спадкоємець арабського шейха помер від передозування у власному пентхаусі

У Великобританії у віці 39 років помер шейх Халід бін Султан аль-Касімі – син правителя емірату Шарджі в ОАЕ, Султана III бін Мухаммада аль-Касімі.

Обставини смерті Халіда поки залишаються нез’ясованими.

 За даними The Sun, тіло шейха знайшли на підлозі ванної в його пентхаусі, навколо лежали шприци, а на руці був пов’язаний галстук.

Повідомляється, що поліція виявила в будинку важкі наркотики. Свідки стерджують, що там пройшла галаслива вечірка, на якій гості зловживали забороненими речовинами і займалися сексом. Старший брат аль-Касімі помер від передозування героїном в 1999 році у віці 24 років, після чого Халід залишився єдиним сином і спадкоємцем Султана.

 

Про смерть шейха його батько повідомив в соцмережах, написавши: «Шейх Халід бін Султан аль-Касімі тепер в руках Господа». Зараз в еміраті оголошений триденний траур, а високопоставлені особи Дубая і колеги шейха висловили свої співчуття родині загиблого.

Халід був успішним дизайнером і засновником бренду Qasimi, колекції якого були представлені на модних Тижнях і продавалися в елітних європейських бутиках. Плаття аль-Касімі надягали на червоні доріжки багато знаменитостей, включаючи Леді Гагу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, шейх, смерть, наркотики
В тему