6 Листопада 2021
Новини

Наречену знайшли мертвою у валізі через чотири дні після весілля: деталі злочину

Наречену знайшли мертвою у валізі через чотири дні після весілля: деталі злочину

За підозрою у її вбивстві затримали 45-річного чоловіка.

Тіло 52-річної жінки знайшли викинутим у валізу всього через чотири дні після її весілля в Лайткліффі, Західний Йоркшир.

Про це пише The Daily Mail і повідомляє The Sun.

За інформацією видань, страшне вбивство сталося після того, як Дон Уокер із чоловіком позувала для фотографій у РАГСі в середу. Батько трьох дітей Натт був одягнений у сірий костюм і червону краватку, а Дон одягла приголомшливу червону сукню.

Гості розповіли, як пара планувала шлюб протягом місяців після заручин у січні 2020 року.

За підозрою у її вбивстві затримали 45-річного чоловіка. Він залишається під вартою.

Вважається, що Доун, у якої було двоє дітей від попередніх стосунків, було задушено. Друг, який попросив не називати його імені, сказав, що тіло Дон Уокер було виявлено захованим у валізі на трав'яній ділянці поблизу Ейсгарт-авеню та Нунлі Ройд.

Спустошені друзі розповіли, що вона вийшла заміж минулої середу. Близька подруга каже, що Дон була доброю, турботливою та доброзичливою жінкою, а також мамою маленького хлопчика.

"Вона вийшла заміж у середу і померла в неділю вранці. Вона була доброзичливою та великодушною. Одного разу вона заплатила за покупки особі з інвалідністю", - зауважує подруга.

Сім'я та друзі поділилися своїм горем у зв'язку зі смертю Дон у Facebook, коментуючи публікацію користувачі назвали її "красивою" та "доброю" людиною. Одна жінка описала Дон як "добру турботливу душу".

"Я вражена – іншого слова немає. Це нищівно. Я живу тут 40 років, і те, що сталося, просто жахливо", - сказала одна із сусідок.

Детективи поліції Західного Йоркшира продовжують розслідування вбивства.

Вони хочуть допитати невідомого, який подзвонив їм, щоб повідомити про те, що сталося. Ця особа не представилася поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, поліція
В тему