30 Жовтня 2021
Новини

«Вакцинуйся і виграєш мільйон гривень»: «Укрпошта» мотивує співробітників

«Вакцинуйся і виграєш мільйон гривень»: «Укрпошта» мотивує співробітників

У державній «Укрпошті» вирішили мотивувати співробітників вакцинуватися від коронавірусу. Для цього компанія розіграє між щепленими працівниками мільйон гривень.

Мільйон отримає не одна людина. Призовий фонд поділять на виплати 1000, 3000, 5000 та 50 тис. гривень, повідомила пресслужба поштового оператора. Планується, що призи матимуть близько 400 осіб.

На гроші можуть претендувати навіть ті, хто поки що отримав лиш одну дозу вакцину. Виплата здійснюватиметься за сертифікатом вакцинації.

За даними "Укрпошти", до кінця жовтня у компанії вакцинувалася лише третина співробітників. При цьому у відділеннях пошти працюють пункти вакцинації, якими можуть скористатися працівники компанії та інші українці.

"Від мене хотіли отримати 1 мільярд за вакцинацію, але все ж таки потрібно совість. Тому я вирішив виділити для початку понад 1 млн гривень на призи для тих співробітників "Укрпошти", які вакцинувалися", - написав у Facebook гендиректор компанії Ігор Смілянський. Звідки візьмуть гроші, він уточнювати не став.

При цьому у коментарях до посади Смілянського співробітники розділилися на два табори. Одні радіють можливості отримати додаткові кошти, інші не вірять, що гроші насправді виплатять.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, укрпошта, вакцинація, коронавірус
В тему