29 Жовтня 2021
Новини

У Луцьку без опалення досі залишаються 24 будинки

У Луцьку без опалення досі залишаються 24 будинки

У Луцьку тривають аварійно-відновлювальні роботи на теплотрасах.

Про це повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

Станом на 28 жовтня аварійно-відновлювальні роботи завершилися на трьох об’єктах, ще на чотирьох вони триватимуть у п'ятницю, 29 жовтня.

Тепловики завершили зварювальні роботи на мережах на вул. Гордіюк, 4а, що дозволило відновити опалення для відповідного житлового будинку. Також завершили роботи із заміни запірної арматури на вул. Січовій, 1а, та відновили послугу з постачання теплової енергії для медучилища, БТІ та ЖКП № 7.

Зварювальні роботи завершили також на вул. Клима Савура, 2, однак послугу не відновили, оскільки зі свого боку продовжує роботи балансоутримувач житлових будинків на вул. Клима Савура, 2 та 4. Послугу мають відновити після завершення робіт 29 жовтня впродовж дня.

Також були завершені земляні роботи на вул. Львівській, 61б. Роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводів для відновлення опалення для будинків на вул. Львівській, 61, 61а мають виконати 29 жовтня.

Окрім того, земляні роботи завершили на просп. Відродження, 32, де через витік на теплових мережах без опалення залишається школа № 22. Зварювальні роботи планують виконати 29 жовтня.

Також у п'ятницю, 29 жовтня, триватимуть земляні роботи та розпочнуться зварювальні роботи на вул. Рівненській, 83, де через витік на мережі послуга з постачання теплової енергії відсутня в мешканців будинків на вул. Рівненській, 83, 83а, 85, 87, вул. Хурсенка, 50, 52.

Того ж дня тепловики планують розпочати земляні роботи на вул. Конякіна, де через витік на тепловій мережі ЦТП на вул. Конякіна, 8, без опалення залишаються будинки на вул. Конякіна, 14а, 14б.

Загалом без опалення в Луцьку залишаються 24 житлові будинки.

Від початку опалювального сезону на мережах зафіксовано понад 30 витоків, що будуть ліквідовуватися почергово.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьктепло, Ремонт, теплопостачання
В тему

Останні матеріали