28 Жовтня 2021
Новини

COVID-обмеження: куди з Луцька не їздять автобуси

COVID-обмеження: куди з Луцька не їздять автобуси

У Луцьку через невакцинованих водіїв та зниження пасажиропотоку, пов'язане з новими правилами перевезень, скасували деякі рейси та досі не відновили їх.

Проте з автостанції №1 все ж повернули деякі маршрути. Про це повідомила голова правління ПАТ «Волинське обласне підприємство автобусних перевезень» Інеса Корнейчук, - пише ІА "ВолиньPost".

До слова, нові обмеження, які ввели через складну ситуацію з COVID-19, не стосуються осіб до 18 років.

Нагадаємо, з 21 жовтня в Україні діють нові правила пасажирських перевезень між областями: заборонене здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах, авіаційним та залізничним транспортом у міжобласному сполученні, якщо у пасажира немає документу про принаймні одну дозу вакцини від коронавірусу, негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2.

Тож, деякі рейси скасували, зокрема - через невакцинованих водіїв. 25 жовтня з Луцька у рейс не вийшли 39 міжобласних автобусів.

Нині відновили курсування автобусів "Луцьк-Демидівка", "Луцьк-Баболоки", "Луцьк-Петушків", "Луцьк-Вараш". Але з Луцька досі не їдуть рейсові автобуси у Івано-Франківськ, Хмельницький, Вінницю та Буковель. Автобус «Луцьк–Буковель» наразі їде лише до Львова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали