27 Жовтня 2021
Новини

Не впевнений, що син був за кермом: що каже батько винуватця кривавої ДТП у Харкові

Не впевнений, що син був за кермом: що каже батько винуватця кривавої ДТП у Харкові

Батько 16-річного Миколи Харківського, якого звинувачують у скоєнні смертельної ДТП у Харкові, зазначає, що його сина "хочуть зробити злочинцем".

Про це пише Kharkiv Today.

Нагадаємо, аварія сталася ввечері 26 жовтня на вулиці Гагаріна. Неповнолітній водій Infiniti на великій швидкості влетів у Chevrolet Aveo. 58-річний водій "Шевроле" загинув на місц, машини буквально розірвало на частини.

Винуватця смертельної ДТП затримали після огляду у лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Саме він, кажуть у Нацполіції, був за кермом сріблястого Infiniti Q50.

Разом із Миколою Харківським у машині були три пасажири, які нині з травмами різного ступеня тяжкості перебувають у лікарні.

Виданню вдалося поспілкуватися з батьком Миколи – Михайлом Харківським. Він не впевнений, що його син був за кермом авто і називає все, що відбувається, "спланованою акцією".

"Уся інформація, яка викладена в інформаційному середовищі, спрямована на те, щоб зробити з Колі злочинця. У машині було ще троє людей, і одна з них людина була за кермом. Ніхто не хотів її залучати та шукати. Мій син з місця події нікуди не подівся, може, і Микола, а може, і не Микола був за кермом, зараз мене переповнюють емоції, я жодною мірою не виправдовую нікого, скоєно страшний злочин, немає людини…

Нічого не наводить на думку, що це все спланована акція? У нього пробито голову, в якій жахлива дірка", - сказав батько.

На запитання, кому належить елітне авто, Михайло Харківський відмовився відповідати. Але він запевняє, що відразу після ДТП до поліції подали заяву про викрадення автомобіля. Ким - не знає.

Батько Миколи також не відповідає на питання, чи бачив він сина після ДТП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, смерть, кримінал, дтп, аварія
В тему