3 Вересня 2019
Новини

«Файт!»: у Києві побилися колишній нардеп із чинним

«Файт!»: у Києві побилися колишній нардеп із чинним

У столиці зчепилися в бійці новий депутат Ради від «ЄС» і колишній парламентарій-«батьківщинівець».

Допоки у Верховній Раді депутати знімають недоторканність і вирішують інші важливі питання, в одному з київських ресторанів з’ясували стосунки за допомогою кулаків новий народний обранець і колишній нардеп з восьмого скликання, передає «Сьогодні».

Із джерел у правоохоронних органах журналістам стало відомо, що інцидент стався ввечері 2 вересня в одному з ресторанів на Дніпровському узвозі – побилися нардеп 8-го скликання від «Батьківщини» Руслан Богдан і депутат нинішнього 9-го скликання від «Європейської солідарності» Сергій Алєксєєв. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла у бійку, після чого довелося викликати поліцію.

Після цього Алєксєєву знадобилася медична допомога – лікарі констатували зламане ребро і численні забої голови і тулуба. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 296 КК України (хуліганство).

Відзначається, український парламент завжди був емоційним і з характером, іноді навіть бійцівським. Причому – незалежно від складу. За статистикою, масштабна бійка в сесійній залі відбувається раз на рік. Найчастіше билися за президентства Януковича. Іноді все закінчується стусанами, а подекуди на ремонт доводилося витрачати мільйони з кишень платників податків.

Журналісти зібрали найяскравіші бійки в Раді в одне відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, суспільство, бійка, депутати
В тему