9 Жовтня 2021
Новини

Як обрати номерний знак для свого авто через Мережу

Як обрати номерний знак для свого авто через Мережу

В Україні запрацювала можливість особисто обрати номерний знак через Мережу. На сайті Головного сервісного центру МВС  запрацював сервіс «Наявність номерних знаків».

Про це повідомили на сайті ГСЦ.

Тепер в українців є можливість через Мережу дізнатися про усі доступні для закріплення номери в усіх сервісних центрах та особисто обрати найкращий серед них.

"І якщо наш аналогічний сервіс, що функціонував раніше, дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії "платних", відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки, - повідомили у ГСЦ.

Знайти вільний номерний знак можна через критерії пошуку "Наявність в області" та "Числова комбінація". За допомогою першого можна дізнатися про комбінації цифр, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону. Там також вказуватиметься їхня вартість та СЦ, в якому вони є.

У полі "Пошук" також можна ввести номер сервісного центру МВС, і побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

За допомогою "Числова комбінація" можна знайти комбінацію знаку, яку ви забажаєте, серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу. Забронювати комбінацію можна у сервісному центрі, тому перед його відвідуванням варто обрати декілька бажаних її варіантів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, автомобіль
В тему