7 Жовтня 2021
Новини

На Рівненщині вчителя визнали винним у розбещенні учениці

На Рівненщині вчителя визнали винним у розбещенні учениці

У Рівненській області 22-річного вчителя танців визнали винним у розбещенні 10-річної дівчини.

Його засудили на 3 роки умовно та на цей час відсторонили від викладання, йдеться на сайті Єдиного держреєстру судових рішень.

Він зобов’язаний сплатити 100 тис грн моральної компенсації.

Слідство встановило, що з кінця січня по середину лютого 2021 року 22-річний вчитель розбещував свою ученицю.

Він надсилав їй фото своїх геніталій, вів переписку сексуального характеру та спонукав дівчинку надсилати йому її еротичні фото та відео.

Переписку побачила мама дитини і почала розпитувати доньку. Та пояснила, що не розповіла нікому, бо боялася, що вчитель перестріне її або покаже комусь її фото. 

Згодом дівчинка розповіла дитячому психологу, що любить танці, але не може ходити на заняття, оскільки вчитель торкався її тіла і змушував надсилати інтимні фото.

У вироку йдеться, що школярка була в депресивному стані, їй завдали значної моральної травми. На суді чоловік також розповів, що спілкувався зі старшою сестрою своєї учениці. Вони познайомилися в Instagram. Сестрі вчитель теж надсилав фото статевого органу та відео з мастурбацією. А потім просив скинути відверті фото свого тіла, на що вона відмовила та повідомила, що в неї є хлопець.

Чоловік визнав свою провину і вибачився перед матір’ю потерпілої в залі суду.

Він також погодився сплатити 30 тисяч гривень за позовом батьків дівчинки та 20 тисяч, які вони витратили на послуги адвоката.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, вчителі, розбещення, кримінал, суд
В тему