5 Жовтня 2021
Новини

Об'єдналась із бандою і змусила переписати статки: в Одесі жінка викрала та катувала свого чоловіка-іноземця

Об'єдналась із бандою і змусила переписати статки: в Одесі жінка викрала та катувала свого чоловіка-іноземця

Жінка в суді наполягала, що це бандити змусили її перекладати та брати участь у викраденні чоловіків.

Українка здала бандитам чоловіка-іноземця. Щоб відібрати його статки. За версією слідства, жінка зорганізувала викрадення свого співмешканця - громадянина Греції. Два місяці його разом із небожем тримали в полоні. Катуванням вибили 6 елітних квартир в Одесі та 20 мільйонів гривень.

Спецзагін звільняє двох бранців – громадян Греції. Два місяці їх тримали в полоні й катували.

"Вони мене сильно били по обличчю, очах, животу. Третій чоловік мене душив. Я думав, що помру. Ніколасу на моїх очах вони прикладали праску. Щоб віддав гроші", - каже потерпілий Апостол Апостолос.

Бранці впевнені – їх уже готували до страти. Ніколас зазначає, що за викраденням та катуванням стоїть його цивільна дружина.

"Вона була єдиною людиною, яка знала мій фінансовий стан. І ті мафіозі, які були разом із нею, не могли знати всіх деталей", - каже потерпілий Ніколас Папаніколау.

П'ять років тому вони познайомилися в Греції. Вікторія народила йому сина. Тож Ніколас купив їй будинок у Миколаєві та бізнес, давав гроші щомісяця й періодично приїздив. Але взимку вони посварилися. Ніколас поїхав геть, сказав, що більше не повернеться. Утім, Вікторія подзвонила і попросила про зустріч в Одесі.

"Та наголосила на тому, щоб був присутній його племінник, також громадянин Греції. Заманила його до однієї з квартир, де на них було вчинено розбійний напад", - каже прокурор Малинівської окружної прокуратури м. Одеси Олександр Атаманенко.

У квартирі іноземців чекали бандити, які скрутили їх та відвезли до Миколаєва. У той самий будинок, який Ніколас купив своїй коханій. Місяць їх тримали в підвалі й катували. Під тиском чоловік не витримав. Чоловік переписав на цивільну дружину елітні квартири, які знаходяться в новобудовах. До речі, в одній з них бандити і утримували полонених іноземців.

Чоловік віддав Вікторії 6 квартир в Одесі та понад 20 мільйонів гривень. Саме вона, кажуть слідчі була ініціаторкою нападу. Знайшла виконавців – представників одеського криміналітету. Навіть сама була на допитах та перекладала вимоги.

"Вона безпосередньо вимагала, коли в кімнаті будинку не були присутні інші члени угрупування, вимагала грошові кошти, безпосередньо брала участь у знятті грошових коштів із рахунків, а також, саме на неї переоформлене було нерухоме майно", - каже прокурор Малинівської окружної прокуратури м. Одеси Олександр Атаманенко.

Їх знайшли, бо в поліцію із заявою про зникнення звернулися їхні рідні з Греції, адже ті не виходили на зв'язок.

Жінка та кати тепер під вартою. На суді з обрання запобіжного заходу Вікторія категорично заперечила свою участь. Наполягає – вона сама жертва. Мовляв, це – бандити вийшли на неї. І під тиском змусили бути перекладачкою та дати всю інформацію про чоловіка, інакше погрожували життям її синові та дочці. Усім учасникам банди загрожує до 15 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суд, одеса
В тему