В центрі уваги

«Найбільше мають працювати психологи», - Роман Бондарук про тероризм в Україні

«Найбільше мають працювати психологи», - Роман Бондарук про тероризм в Україні

Політик Роман Бондарук вважає, що одна з причин випадків з захоплення заручників в Україні — коронавірусний карантин. Мовляв, він вплинув на психіку людей.

Про це він розповів у ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення.

За його словами, цей рік є дуже складним: як для людей, так і для бізнесу.

«Мало того, що йде економічний спад, так ще й через коронавірус люди кілька місяців перебували на карантині вдома. Вони не звикли до такого. Впевнений, що сьогодні найбільше мають працювати психологи. Навіть на підприємствах, бо в людей можуть здавати нерви», - зауважив Бондарук.

Він додав, що люди тривалий залишалися закритими вдома, обмежені поїздками, відпочинком, а багато хто витрачав останні збереження на прожиття, що не додавало українцям впевненості в майбутньому.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в Луцьку невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ввечері терорист звільнив трьох заручників:  бабусю, вагітну жінку і дитину.

Пізніше його затримали правоохоронці, а 13 заручників звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, тероризм, луцьк, Волинь
В тему