25 Вересня 2021
Новини

Разумков прокоментував чутки про свою відставку

Разумков прокоментував чутки про свою відставку

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що на даний момент не готовий відповісти на питання стосовно інформації про свою можливу відставку наступного тижня, проте заявив, що за підписними листами до нього поки не зверталися. Про це він заявив в ефірі програми “Свобода слова” Савіка Шустера.

“Я не готовий зараз відповісти на це питання. Поки звернень до мене за підписними листами не було. Я сподіваюся, що я роботу свою добре роблю ”, - заявив Разумков.

Спікер додав, що не тримається за крісло глави українського парламенту, “і буде стояти на тих позиціях, які є, і міняти їх не збирається”.

“Я за місце не тримаюся, я про це говорив. Жодне місце не варто тих принципів, з якими ти йшов, і не варто твоєї совісті. Тому буду стояти на тих позиціях, які у мене є, міняти їх не буду ”, - зазначив він.

У той же час, народний депутат від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко під час програми заявив, що питання про відставку голови парламенту підніметься вже наступного тижня.

Останнім часом ЗМІ почали активно давати інформацію про відставку Дмитра Разумкова. Зазначалося, що у Верховній Раді йде активний збір підписів за відставку голови парламенту.

Також ходили чутки про можливу зміну Разумкова на його першого заступника Руслана Стефанчук, який є більш лояльною до Президента фігурою.

Сам голова парламенту заявив, що він “не стане триматися за посаду”, якщо ініціюють його відставку. До слова, в парламент в 2019 році “слуг народу” вів саме Дмитро Разумков, проте потім покинув пост глави політсили.

Перший заступник глави президентської фракції “Слуги народу” в парламенті, голова однойменної партії Олександр Корнієнко заявив, що в даний час між ним і головою Верховної Ради чисто “письмові відносини”, а також “складна виробнича ситуація”.

Корнієнко вважає, що дії Разумкова щодо “слуг народу” “не є командними”.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дмитро разумков, відставка, вру
В тему