25 Вересня 2021
Новини

Зеленський посилив охорону після замаху на Шефіра

Зеленський посилив охорону після замаху на Шефіра

Президент України Володимир Зеленський після замаху на свого першого помічника Сергія Шефіра посилив свою охорону і збільшив кортеж.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Кореспондент видання зафільмував оновлений кортеж президента Зеленського. Тепер він їздить із сиренами та мигалками, на великій швидкості, а також збільшилась кількість машин.

Кортеж бачили на Обухівській трасі, він рухався у бік державних дач близько 21 години 24 вересня.

Тим часом поліція з 25 вересня переходить на посилений режим роботи.

УП отримала документ, згідно з яким глава Нацполіції Ігор Клименко наказує з 25 вересня по 8 жовтня перевести особовий склад кримінальної поліції та слідчих підрозділів на посилений режим роботи «у зв’язку із загостренням криміногенної ситуації на території держави, пов’язаної з учиненням тяжких кримінальних правопорушень, у тому числі із застосуванням вогнепальної зброї, та які викликали в суспільстві значний резонанс, з метою проведення профілактичних заходів для її стабілізації».

Згідно з цим наказом, поліціянти працюватимуть понаднормово, але не більше 12 годин на добу та 6 днів на тиждень.

Після замаху на свого першого помічника Сергія Шефіра Зеленський записав відеозвернення, в якому пообіцяв зловмисникам «сильну відповідь». Також Зеленський під час Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, що пройшла 22 вересня, заявив, що цей випадок показує якою є «ціна реформ» в Україні. Після виступу глава держави вилетів до Києва.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: замах на вбивство, володимир зеленський
В тему