22 Вересня 2021
Новини

У Зеленського прокоментували обстріл автомобіля Шефіра

У Зеленського прокоментували обстріл автомобіля Шефіра
Радник голови ОП Михайло Подоляк зазначив, що обстріл авто Сергія Шефіра пов'язують з боротьбою влади проти впливу олігархів.

Про це він сказав у коментарі «Інтерфакс-Україна».

Він наголосив, що цей напад пов'язують з агресивною і навіть войовничою кампанією протидії політиці Зеленського. Адже глава держави бореться за істотне зниження традиційного впливу тіньових олігархів на суспільні процеси, а також на знищення політико-фінансових угруповань.

Подоляк наголосив, що цей обстріл є відкритим, навмисним і вкрай жорстким. Також він вважає, що його потрібно кваліфікувати, як спробу демонстративного вбивства ключового члена команди.

І додав, що в Україні відбулося ситуативне об’єднання напівкримінальних політичних та економічних суб'єктів, для яких детінізація, деолігархізація та проведення судової реформи — пряма загроза їхнього «безбідного існування».

На думку Подоляка, ці суб'єкти пішли шляхом прямих погроз і спроб фізичного залякування через те, що не мають суспільної підтримки. Проте наголосив, що через такі дії відповіддю «будуть ще жорсткіші антиолігархічні й антикримінальні рішення».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: обстріли, володимир зеленський, напад
В тему