23 Вересня 2021
Новини

На Донбасі окупанти поранили двох українських військових

На Донбасі окупанти поранили двох українських військових
На Донбасі 22 вересня окупанти 12 разів порушували режим "тиші" та поранили двох українських військових.

Про це інформують в ООС.

Бойовики двічі порушили «тишу» із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У напрямку Світлодарська вони прицільно стріляли з великокаліберних кулеметів по позиціях українських військових. На Приазов’ї вони тричі використали безпілотники, щоб скинути гранати ВОГ-17 біля Павлополя та двічі біля Водяного.

Біля цих населених пунктів збройні формування РФ тричі стріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, два з яких у бік Водяного. Також вони вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї в районі Зайцевого та Новотошківського. Крім того, неподалік останнього вони двічі використовували гранатомети різних систем.

Поблизу Причепилівки бойовики двічі застосували заборонене озброєння, здійснивши 23 постріли з мінометів калібру 120 мм.

Внаслідок обстрілів два військовослужбовці Об’єднаних сил дістали вогнепальні поранення. Бійцям надали невідкладну домедичну допомогу, після чого їх евакуювали до шпиталю. Стан здоров’я військових — задовільний.

У штабі також зазначили, що українські бійці вели активну оборону та пригнічували вогневі засоби бойовиків, використовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння.

Від ранку 23 вересня порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків зафіксовано не було.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, росія, оос, збройні сили україни
В тему

Останні матеріали