12 Вересня 2021
Новини

В Іспанії священник планує одружитись із сатаністкою, яка пише еротичні романи

В Іспанії священник планує одружитись із  сатаністкою, яка пише еротичні романи

В Іспанії каталонський єпископ Сольсона Ксав'є Новел закохався в Сильвію Кабальол, яка набагато молодша за нього, розлучена, має двох дітей і пише еротичні романи з сатанинськими мотивами. Відтак він втратив сан, а єпископство впевнене, що в нього «увійшов диявол».

Як пише Today-in-24, до цих подій Ксавьє був відомий своїми гомофобними, ультраконсервативними, сексистськими поглядами, був прихильником незалежності і виступав проти абортів. Крім того, Новел став наймолодшим єпископом в Іспанії, йому пророкували найбільше майбутнє на своєму посту.

Однак тепер єпископство Сольсона дуже стурбоване, називаючи стан єпископа одержимістю. Сам Новел – великий прихильник практики вигнання нечистої сили, проте постраждав від зворотного процесу, чому сприяла та обставина, що його кохана пише сатанинські романи, вважають священики. Єпископ не хоче сам підкоритися практиці екзорцизму, яку активно підтримував раніше.

Також один із соратників Ксав'є розповів, що його особистісні проблеми досягли апогею в останні роки через його участь і просування терапевтичних методів лікування геїв у різних частинах Іспанії. Нестабільний психічний стан нібито і сприяв підселенню бісів.

Ксав'є пішов у відставку за власним бажанням 23 серпня і тепер, найімовірніше, він зніме з себе обітницю безшлюбності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, іспанія, церква, Таблоїд
В тему