9 Вересня 2021
Новини

Актора з Волині звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої

Актора з Волині звинувачують у  зґвалтуванні неповнолітньої

Викладача університету театру і кіно імені Карпенка-Карого, актора родом з Волині Володимира Талашка, який нещодавно потрапив у скандал, пов’язаний з домаганнями до студенток, звинуватили у зґвалтуванні.

Про інцидент заявила киянка Марія Смірнова-Матрос, пише Українська правда.Життя.

На своїй сторінці у соцмережі Марія розповіла, що її в 17 років зґвалтував Володимир Талашко, який був другом родини.

Жінка написала, що викладач запросив її до себе репетирувати та готуватися до вступу в вищий навчальний заклад. А коли вона приїхала, актор почав до неї чіплятися.

«Я кажу йому: «Володимире Дмитровичу, схаменися, тобі 62 роки, тобі треба все це робити з тими, хто тобі за віком підходить». Я йому кажу, що не хочу, але він продовжував наполягати.

Я розумію, що мені ніхто не повірить... І я вирішила піддатися всій цій історії й поїхати якомога швидше», – розповіла Матрос у коментарі «Суспільному».

Марія говорить, що не оприлюднювала цю історію і не зверталася до правоохоронних органів, щоб не починати скандал. А зараз наважилася розповісти, щоб підтримати інших дівчат, які виступили зі звинуваченнями про домагання на адресу Талашка.

Матрос також відзначила, що вона хоче також показати, що всі обвинувачення студенток проти актора це не «просто слова дівчаток, які «розводили» викладача на оцінки».

Сам актор на прохання журналістів підтвердити чи заперечити слова Марії відповів: «Нічого не знаю, вперше чую це».

Нагадаємо, у серпні щонайменше 6 дівчат – колишні абітурієнтки, студентки та журналістка – звинуватили Володимира Талашка у сексуальних домаганнях.

Вони розповідали, що чоловік запрошував їх до себе додому, пропонував провести додаткові репетиції, а потім починав чіплятися: гладити, лізти під одяг та цілуватися.

Після скандалу Володимира Талашка відсторонили від викладання в університеті та створили робочу групу для з’ясування фактів.

Група мала почати роботу з 1 вересня 2021 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: згвалтування, актор, скандал
В тему