9 Вересня 2021
Новини

Заклеїв рот і зґвалтував: у Києві чоловік познущався над дівчиною, з якою познайомився онлайн

Заклеїв рот і зґвалтував: у Києві чоловік познущався над дівчиною, з якою познайомився онлайн

На Кавказькій у Києві 39-річний чоловік зґвалтував 24-річну молоду жінку. Раніше вони переписувались на сайті знайомств, але вирішили зустрітися. Окрім цього, чоловік зв'язав дівчину та заклеїв їй рот. Опісля – пограбував і втік.

Про це повідомляє Нацполіція Києва.

Зловмисник скористався тим, що був разом з дівчиною наодинці. Він погрожував потерпілій ножем, тому вона не могла нічого вдіяти.

До поліції звернулась 24-річна потерпіла, яка розповіла, що її пограбували і зґвалтували. Зловмисником є її онлайн-знайомий. Вони вперше зустрілись наживо.

Чоловік погрожував дівчині ножем і таким чином затягнув до її квартири. Там заклеїв рот клейкою стрічкою і зв'язав, щоб потерпіла не могла втекти. Тоді зловмисник зґвалтував молоду жінку, викрав у неї 2 мобільні та гроші і втік.


Протягом доби правоохоронці знайшли 39-річного чоловіка. Він є жителем Києва і раніше судимий. Поки що зловмисникові оголосили статтю за розбійний напад. Також поліцейські вирішують щодо оголошення йому статті через зґвалтування.

За вчинене йому може загрожувати позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна. Наразі йому обирають запобіжний захід. На місці працювали співробітники Солом'янського управління поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: згвалтування, злочин, поліція
В тему