3 Серпня 2020
Новини

У МВС розповіли, хто побив та мало не згвалтував телеведучу в поїзді

У МВС розповіли, хто побив та мало не згвалтував телеведучу в поїзді

Віталій Рудзько, якого підозрюють у нападі й побитті телеведучої Анастасії Лугової в поїзді Маріуполь – Київ, міг бути під впливом наркотиків.

Про це в ефірі "Сніданку з 1+1" розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає ТСН.

Він зазначив, що суд відправив чоловіка за ґрати на два місяці.

"Не виключаю, що він робив свій вчинок під впливом наркотиків. У нього взяли кров на експертизу", – сказав чиновник.

Він нагадав, що підозрюваний уже мав судимість, зокрема, за крадіжку авто, хуліганство і знову таки крадіжку.

Заступник глави МВС також підкреслив, що правоохоронці виконали свою роботу щодо притягнення нападника до відповідальності за скоєне: чоловіка заарештовано, а справу щодо нього передано на розгляд до суду.

У ніч на суботу, 1 серпня, в поїзді Маріуполь – Київ чоловік напав у купе на жінку, яка їхала зі своїм 7-річним сином. Він побив її і спробував зґвалтувати.

Чоловік потерпілої розповів, що нападник хотів заплатити, щоб вона не викликала поліцію. Провідники також пропонували хабар жінці, оскільки її кривдник їхав у поїзді без квитка, за що їх можуть звільнити з роботи.

В Укрзалізниці підтвердили, що нападника затримали й передали правоохоронцям, а також попросили вибачення в постраждалої пасажирки.

У МВС показали фото підозрюваного й назвали його прізвище. Це уродженець Запоріжжя Віталій Рудзько, 1975 року народження, який тричі був судимий.

Підозрюваному в побитті і спробі зґвалтування в поїзді Маріуполь – Київ телеведучої Анастасії Лугової Віталію Рудзьку загрожує до семи років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: напад, потяги, журналісти, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали