3 Вересня 2021
Новини

Ексчиновниця Волинської ОДА, яку піймали на хабарі, не з'явилася у суд

Ексчиновниця Волинської ОДА, яку піймали на хабарі, не з'явилася у суд

Розгляд справи щодо ексочільниці управління транспорту Волинської облдержадміністрації Наталії Остапкович, який мав відбутися у Луцькому міськрайонному суді 2 вересня, перенесли.

На засідання обвинувачена не з’явилася, передає Суспільне із зали суду.

Як розповів суддя Анатолій Марчук, суд отримав клопотання від Остапкович про перенесення розгляду справи у зв’язку із хворобу.

«Долучена до заяви інформаційна довідка з електронної системи охорони здоров’я, де зазначено медичний висновок про тимчасову непрацездатність, разом з тим інформації жодної немає, чи перебуває на стаціонарному, чи амбулаторному лікуванні», – каже суддя.

Анатолій Марчук зобов’язав прокурора перевірити достовірність документів, які обвинувачена додала до клопотання.

«До 7 вересня Наталія Остапкович відсторонена від посади керівника обласного управління транспорту», – розповів заступник керівника відділу Волинської обласної прокуратури Тарас Гуцуляк. Додає: ОДА готує клопотання до суду про продовження її відсторонення.

Як ми писали, Наталію Остапкович в березні цього року спіймали на отриманні хабара, усунули із займаної посади на час розгляду її справи у суді. Нагадаємо, вона вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

25 серпня у Волинській облдержадміністрації ліквідували управління транспорту та зв’язку, яке очолювала Остапкович. Його вирішили приєднати до Департаменту інфраструктури ОДА.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суд, хабар, волинська ода
В тему