17 Серпня 2021
Новини

На Волині змінять директорів коледжу та двох спецшкіл: де саме

На Волині змінять директорів коледжу та двох спецшкіл: де саме

На Волині зміняться очільники Волинського фахового  коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського, Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради та Заболотівської спеціальної школи.

Відповідне рішення розглянули та схвалили на засіданні постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку – повідомляє ВолиньPost.

Так, депутати рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити Василя Панасюка з посади тимчасового виконувача обов’язків директора Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського за угодою сторін.

До призначення в установленому порядку керівника виконання обов’язків директора покласти на заступника директора з навчальної роботи Тараса Войтовича.

За угодою сторін рекомендовано також звільнити Наталію Сушик з посади тимчасового виконувача обов’язків директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради. До призначення керівника виконання його обов’язків покладається на вчителя з професійно-трудового навчання цього ж закладу Анатолія Москалюка.

Члени профільної комісії також рекомендували звільнити за угодою сторін Тетяну Арендарук з посади тимчасово виконувачки обов’язків директора Заболотівської спеціальної школи, а до призначення керівника його обов’язки покласти на заступницю директора цієї ж школи з питань економіки та фінансів Ольгу Головій.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, школа, школярі, Волинська обласна рада, Григорій Недопад
В тему