6 Серпня 2021
Новини

Чужі під будинком: Дугарь підозрює, що за нею стежать

Чужі під будинком: Дугарь підозрює, що за нею стежать

Військова лікарка та фігурантка справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь підозрює, що за нею стежать.

Про це вона написала на своїй сторінці.

За її словами, вона помічає на собі "очі", у будинку на другому поверсі в різних кімнатах спрацьовує сигналізація, чужі під будинком, а також вона має відеоповідомлення про те, як за нею стежать.

Дугарь думає, що так її хочуть залякати та здійснити "тиск на психологічний стан", тому вона заявила: 

"У мене немає депресії!  Немає думок про самогубство, бо я люблю життя, маю великі плани на майбутнє! Психологічний стан - в нормі!", йдеться у повідомленні.

Також вона згадала про листи ще одного фігурнта у цій справі Андрія Антоненка з СІЗО щодо загрози його життю, "які виявились не безпідставними".

Нагадаємо, 12 грудня 2019 року музиканта й військового Сил спеціальних операцій ЗСУ Андрія Антоненка, лікарку «Охматдиту», волонтерку і дитячу хірургиню Юлію Кузьменко на псевдо «Лиса», а також війську лікарку Яну Дугарь затримали в справі Шеремета.

Слідство довгий час наполягало, що Андрій Антоненко, «захопившись ультранаціоналістичними ідеями» і «культивуючи велич арійської раси», організував убивство Шеремета й залучив до злочину Юлію Кузьменко, Яну Дугарь та інших невстановлених осіб, які мали навички роботи зі зброєю та вибуховими пристроями. За даними слідства, Юлія Кузьменко закладала вибухівку під авто, Антоненко був тим, хто супроводжував її, а Яна Дугарь напередодні проводила розвідку.

Але 21 травня 2020-го стало відомо, що підозрюваним змінили підозри. З них зникли згадки про «ультранаціоналістичні ідеї» і «велич арійської раси», а організаторами слідство тепер називає невстановлених осіб. Натомість Антоненка тепер називають виконавцем злочину, як і Кузьменко, а Дугарь — пособницею.

Суд також уже пом'якшив запобіжні заходи Дугарь, яку відпустили під заставу, а також Антоненко, який тепер перебуває під домашнім арештом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, арешт, смерть, кримінал
В тему