30 Червня 2021
Новини

Україна вперше за свою історію вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи

Україна вперше за свою історію вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи

Збірна України вперше за свою історію вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи. У вівторок, 29 червня, в Глазго відбувся вирішальний матч між українцями та шведами.

Зустріч команд завершилася на користь України з рахунком в 2: 1. Це був відбірний матч в рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи.

Відзначимо, що попри оборонну позицію в першому таймі гри, Україні вдалося першою забити гол у ворота супротивника на 27 хвилині матчу. Врата шведів пробив Зінченко.

Вже на 43 хвилині першого тайму шведи зрівняли рахунок. У другому таймі команди довго не поступалися один одному, але в кінцевому підсумку українцям вдалося пробити свій фінальний гол на 120 екстреній хвилині. Автором голу став Олександр Довбик.

Важливо сказати, що в подальшому українці повинні зіграти проти збірної Англії, яка раніше обіграла Німеччину. Гра відбудеться 3 липня в Римі.

Раніше збірна України пройшла в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу. Про це стало відомо в середу, 23 червня, по завершенні поєдинків 3-го туру групи E.

До цього українська команда програла матч Австрії, проте у неї ще залишався шанс пройти в 1/8 чемпіонату. Для цього потрібно було стати кращою третьою командою в групі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: футбол, Україна, швеція
В тему