26 Червня 2021
Новини

Відомо, хто в Луцьку очолить департамент освіти

Відомо, хто в Луцьку очолить департамент освіти

Директор ліцею № 27 Віталій Бондар з 1 липня очолить Департамент освіти Луцькради.

Департамент освіти було створено замість ліквідованого відповідного управління. Розпорядження про призначення підписав міський голова Ігор Поліщук, - пише ІА "Волинські новини".

У документі зазначається, що Віталій Бондар став переможцем конкурсу на цю посаду. Йому присвоять дев'ятий ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Раніше управління освіти Луцькради очолювала Зіновія Лещенко.

Довідка

Народився 21 червня 1984 року в смт. Іваничі, Іваничівського району, Волинської області.

Освіта:

Вища.

З 1990 р. по 2001 р. навчався в Іваничівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1.

З 2001 р. по 2006 р. навчався у Волинському державному університеті імені Лесі Українки на історичному факультеті, здобув кваліфікацію історика, викладача історії.

З 2006 р. по 2010 р. навчався в Одеській національній юридичній академії та здобув кваліфікацію юриста.

Кар’єра:

З 2006 р. по 2012 р. під час навчання та по завершенню навчання в університеті працював вчителем історії та правознавства у Загальноосвітній школі села Заболотці Іваничівського району.

З 2012 р. по 2013 р. працював вчителем історії та правознавства у Загальноосвітній школі села Литовеж Іваничівського району (за сумісництвом).

З 2010 р. по 2013 р. викладав правознавство у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі (за сумісництвом).

З 2013 р. по 2018 р. працював на посаді вчителя правознавства у Луцькому НВК №9 та лектором курсів підвищення кваліфікації у Волинському інституті післядипломної освіти (з погодинною оплатою праці).

З 2018 року призначений на посаду директора комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №27 Луцької міської ради Волинської області».

Депутатська діяльність:

У 2020 р. обраний депутатом Луцької міської ради від партії «ЗА Майбутнє». Голова постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Нагороди:

В 2016 році за перемогу у конкурсі «Учитель року – 2015» у номінації правознавство нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України.

Сімейний стан:

Одружений. Разом з дружиною виховують сина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, луцька міська рада, освіта
В тему