25 Червня 2021
Новини

У Львові потяг «забув» пасажирів: що кажуть в «Укрзалізниці»

У Львові потяг «забув» пасажирів: що кажуть в «Укрзалізниці»
У Львові в потязі «Івано-Франківськ-Київ» оголосили про годинну зупинку та дозволили пасажирам прогулятися. Однак пауза виявилась коротшою, ніж очікувалось, і деякі пасажири не встигли на потяг ? той вже поїхав.

Проте коли ті повернулися, потяг поїхав, - розповіла одна з пасажирок Катерина Сметанюк.

Вона зазначила, що провідник оголосив стоянку у «мінімум годину», бо, як він пояснив, потрібно було зачекати причіпний вагон, що запізнюється.

Жінка додає, що двічі уточнила в нього інформацію та попросила його номер.

«Він відповів, що якщо переживаю, можу прийти на 15 хвилин раніше, але він впевнений», - пише Катерина.

Але потяг ввсе ж поїхав без них. У довідковій службі їй порадили підійти до чергового вокзалу. Проте вона зазначила, що спершу з пасажирами ніхто не захотів говорити та порадили звертатись до чергового вокзалу у Києві. Однак пізніше все ж домовились з Києвом, щоб там черговий забрав речі пасажирів.

Як повідомили у пресслужбі УЗ hromadske, поїзд «притримали» на станції у Львові, щоб дочекатись 16 пасажирів із рейсу з Відня, який затримувався через причини на стороні австрійської залізної дороги.

Окрім того, там кажуть, що оголосили пасажирам орієнтовний час затримки та наголосили, щоб вони слідкували за новими оголошеннями.

«Час затримки вдалось скоротити, оголошено його було, всі пасажири сіли в потяг, окрім декількох. Всі речі пасажирів в цілості та схоронності, зв'язок із запізнілими пасажирами є, їх речі будуть передані. Можливості наверстати час в дорозі, щоб потяг прибув до столиці вчасно є», ? заявили в «Укрзалізниці».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, потяги, Україна, укрзалізниця
В тему