24 Червня 2021
Новини

«Волинський спадок» посідає важливе місце в національно-патріотичному вихованні», - Богдан Бальбуза

«Волинський спадок» посідає важливе місце в національно-патріотичному вихованні», - Богдан Бальбуза

Директор Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства Богдан Бальбуза поділився думкою про створення історико-культурного екомаршруту «Волинський спадок».

Про це інформують на сторінці «Волинської Фундації».

«Створення такого маршруту, як «Волинський спадок», має особливе значення для нас. Адже туристично-краєзнавча робота посідає важливе місце в національно-патріотичному вихованні молоді. Тим більше, проект розширює межі для пізнання, охоплюючи історію, культуру та екологію. Тому Центр обов’язково буде долучатися до маршруту та популяризувати його серед туристів-волинян», - зазначив він.

Нагадаємо, «Волинський спадок» матиме протяжність близько 150 кілометрів. Пролягатиме суміжними громадами Волинської та Рівненської областей: Цумань, Олика, Деражне, Клевань, Білів, Пересопниця. Відкриття маршруту відбудеться незабаром.

Довідково: Історико-культурний екомаршрут «Волинський спадок» реалізує ГО «Волинська Фундація»  у партнерстві з Українською Природоохоронною Групою - UNCG, як проект, що був підтриманий в рамках конкурсної програми «Культура+» Українського культурного фонду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, туризм, історія, рівне
В тему