13 Червня 2021
Новини

Доба на Донбасі: бойовики 9 разів порушили «режим тиші»

Доба на Донбасі: бойовики 9 разів порушили «режим тиші»

У зоні ООС російсько-окупаційні війська за 12 червня 9 разів порушили режим тиші.

Бойових втрат серед українських військових немає, - інформують в ранковому зведенні ООС 13 червня.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, ворог тричі відкривав вогонь з автоматичних станкових, станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Авдіївки окупанти обстрілювали українські позиції з підствольних гранатометів. У районі населеного пункту Піски російсько-окупаційні війська вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Біля Луганського противник здійснював обстріл наших позицій з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У бік Причепилівки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових, станкових протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поряд з Нововтошківським окупанти здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Бойових втрат серед наших захисників немає. Крім того, на півночі Луганської області був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-3М» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 7:00 13 червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, Україна, росія
В тему