6 Червня 2021
Новини

Замовне вбивство свідка злочину попередила поліція

Замовне вбивство свідка злочину попередила поліція

Працівниками поліції повідомлено про підозру 50-річному місцевому жителю, який у 2017 році організував вбивство на замовлення, а після його розкриття в 2021 році спробував позбутися від свідка.

За даними слідства Охтирського районного відділу поліції, у 2017 році в місті Охтирка в приміщенні лотереї вночі зайшов чоловік у масці і вистрілив в одного з відвідувачів закладу і зник. Від отриманого поранення 48-річний місцевий житель помер на місці події.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали зловмисника. Ним виявився 31-річний житель Охтирського району. Зараз йому вже повідомлено про підозру в умисному вбивств і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Встановлено також спільника підозрюваного, який знав про обставини вбивства, більш того, допомагав приховати злочин. Зокрема, після вбивства розібрав пістолет і викинув в річку. Він буде відповідати за приховування особливо тяжкого злочину.

Працівники поліції встановили, що це було замовне вбивство, більш того, замовник, після того, як вбивство було розкрито, щоб уникнути викриття, запропонував знайомому 10000 доларів США за вбивство чоловіка, який знав обставини злочину і викидав пістолет в річку.

А вже після того, як «кілер» показав замовникові фото з нібито місця вбивства, той передав йому частину від обумовленої суми.

Після передачі коштів чоловіка затримали співробітники управління карного розшуку, по силовій підтримці спецпідрозділу «КОРД». Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, замах на вбивство, поліція
В тему