1 Червня 2021
Новини

У Раді оголосили про виключення Шевченка зі фракції «Слуги народу»

У Раді оголосили про виключення Шевченка зі фракції «Слуги народу»

У Верховній Раді оголосили про виключення народного депутата Євгенія Шевченка зі фракції «Слуга народу». На засіданні 1 червня про це оголосив перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук.

Шевченка виключили зі фракції після того, як він підтримав дії режиму Олександра Лукашенка щодо затримання ексредактора опозиційного Telegram-каналу Романа Протасевича після примусової посадки літака авіакомпанії Ryanair у Білорусі.

«Це рішення давно стояло на голосуванні, ще після ситуації із візитом (до Білорусі – ред.). Частина колег вагались. Останні події, мабуть, пришвидшили визначення колег. Розмови були завжди, в нього своя позиція, теж була завжди», – прокоментував раніше голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Євгеній Шевченко раніше прокоментував своє виключення у фейсбуці. «Нарешті мене виключили з фракції «Слуга народу». Ми підемо своїм шляхом», – написав він.

Після затримання білоруською владою Протасевича, Шевченко висловив підтримку білоруському режиму.

Спершу він оприлюднив спільне з Лукашенком фото і підписав його «Бацька вам не Янукович!», а потім опублікував ще один пост про те, як підтримує дії Лукашенка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вру, слуга народу, білорусь, олександр лукашенко
В тему