28 Травня 2021
Новини

Доба на Донбасі: загинув український воїн

Доба на Донбасі: загинув український воїн

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі штаб зафіксував дев’ять обстрілів з боку терористів, один український військовий загинув. З початку доби ще один боєць був поранений.

Як повідомляє пресцентр ООС, поблизу Пісків бойовики тричі вели вогонь з мінометів 120 мм і 82 мм калібрів, а також з великокаліберних кулеметів.

Неподалік Причепилівки зафіксовано обстріли зі 120 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля Опитного терористи стріляли зі 120 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а в районі Новгородського — з мінометів 82 мм калібру.

Поблизу Мар'їнка окупанти застосували протитанкові гармати.

У напрямку Новотошківського бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув.

З початку поточної доби зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Авдіївки терористи вели вогонь з мінометів 82 мм калібру, а біля Водяного — ще й з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

В районі Гранітного бойовики застосували великокаліберні кулемети. На цьому ж напрямку по українських позиціях з БПЛА було скинуто два постріли ВОГ-17.

Біля Пісків зафіксовані обстріли зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення. Йому оперативно надали домедичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

Стан здоров’я пораненого — задовільний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, війна на сході україни, війна
В тему