23 Травня 2021
Новини

На Хмельниччині в результаті падіння повітряної кулі є травмовані і загиблий

На Хмельниччині в результаті падіння повітряної  кулі є травмовані і загиблий

На Хмельниччині, Кам’янець-Подільському районі, біля села Кульчіївці впала на землю повітряна куля. На момент падіння в ній перебувало  пілот та п’ятеро пасажирів.

Поліція з’ясовує обставини падіння повітряної кулі.

Про це інформує пресслужба поліції Хмельницької області.

Загалом на кулі перебувало шестеро людей, із них п'ятеро отримали травми, одна особа загинула. Серед пасажирів були жителі Хмельницького і Кам'янець-Подільського.

Водночас, за інформацією місцевого видання "Вечірній Кам'янець",  трагедія сталася через те, що повітряна куля зачепила кошиком електричну лінію, після чого і куля перекинулася. У потерпілих травми і переломи кінцівок різного ступеня складності, їх ушпиталили до лікарні Кам'янець-Подільського.

Нібито загиблий впав на територію сільського кладовища. Внаслідок падіння він сильно забився. Медики намагалися реанімувати потерпілого, але їхні спроби не мали успіху.

Слідчі Кам'янець-Подільського районного управління поліції почали досудове розслідування за ч. 3 статті 281 Кримінального кодексу України - порушення правил повітряних польотів. Працівники на місці події з'ясовують всі деталі падіння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, хмельницький, нещасний випадок
В тему