21 Травня 2021
Новини

Інвестиційна нерухомість

Інвестиційна нерухомість
Фото ілюстративне

Відпустка на курорті приносить багато задоволення. Втім не тільки приємними митями має бути сповнене життя, варто думати про фінансову стабільність і динамічний приріст «кровних». У людей далекоглядних після насиченого відпочинку або ж спокійних митей під сонячними променями може виникнути не тільки бажання перебратися на узбережжя, але й назріти ідея придбати нерухомість біля моря. На сьогоднішній день в умовах широкого попиту пропонується ряд неймовірно привабливих пропозицій. І це не просто вигідні покупки, більше того, це розумний вклад грошей, це інвестиції у безхмарне майбутнє.

Купуючи житло, заробляйте гроші

Варто відзначити, що інвестиційна нерухомість – не є поняттям, що стосується виключно країн Европи і Азії. Український ринок нерухомості розвивається динамічно, найбільше привертає увагу Одеса. Місто визнане тим самим смарагдом, що здатне запропонувати добре заробити не тільки одеситам, а й жителям інших міст і навіть громадянам зарубіжжя.

Новобудови Одеси представляють собою не просто житло, вони є інструментом заробітку. Світова криза лишається осторонь, коли представляється можливість зробити вигідну покупку.

Спеціалісти обгрунтовано доводять, що інвестувати гроші у житло вигідно з багатьох позицій:

  • Приріст власної вартості майна гарантує пасивне збагачення.
  • Вигідним варіантом є перепродаж житла за вищою ціною.
  • Отримання доходу можливе і за рахунок здачі квартири в оренду.

Таким чином, придбавши нерухомість, покупець може 100-відсотково розраховувати на збільшення власного капіталу, зводячи до нуля будь-які ризики.

Життя на узбережжі і пасивний дохід

Ділові люди не бояться втратити гроші через кризу або інфляцію, вони націлені на отримання стабільного пасивного доходу, вони не переживають за втрату пенсійних заощаджень і їм не страшне зниження рівня життя.  Адже у тих, хто купує нерухомість біля моря, не виникає побоювань відносно валютних коливань. Бонусом до вигідного вкладу грошей у нерухомість є здійснення мрій про курортне життя, бо це безкоштовний відпочинок на узбережжі у власній оселі. Одеса чекає. Тут є все для спокійного життя. Різномаїття житлових комплексів на будь-який смак, у центрі і на околиці вражає.

Придбати нерухомість Одеси можна самостійно за кращими умовами ринку, а можна звернутись до спеціалістів із досвідом, які надають до розгляду найбільш цікаві і вигідні пропозиції. Не тільки в Одесі, з будь-якої точки України представляється можливим зробити покупку житла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: відпустка, відпочинок, Нерухомість
В тему