6 Травня 2021
Новини

Засумувала: 11-річна одеситка інсценувала власне викрадення

Засумувала: 11-річна одеситка інсценувала власне викрадення

Дівчинка сама подзвонила в поліцію і повідомила, що її викрав невідомий чоловік і замкнув у багажнику чорного авто

Напередодні ввечері в Нацполіцію Одеської області надійшов дзвінок від 11-річної дівчинки, яка розповіла, що стала жертвою викрадення. У місті був оголошений план "Перехоплення", проте пізніше з'ясувалося, що дівчинка весь цей час була вдома, а історію вона вигадала, бо їй було нудно, і вона захотіла розважитися.

Про це повідомляють в Нацполіціі.

У повідомленні, яке отримали поліцейські, говорилося, що інцидент нібито стався на вулиці Пушкінській в центрі Одеси. Дівчинка розповіла, що невідомий чоловік викрав її прямо посеред вулиці і кинув в багажник чорного авто. Повідомила його марку: Renault і навіть частину номера.Потім додала, що викрадачів кілька і її двадцять хвилин везли на машині. Поліція оголосила план "Перехоплення", місцевими пабліками поширилася інформацію про викрадення, однак пізніше з'ясувалося, що ніякого викрадення не було, а історію дівчинка просто вигадала.

Дитина не постраждала, і весь цей час знаходилася вдома. Поліції вона розповіла, що повідомила про викрадення, тому що "скучила і вирішила розважитися" .Тепер її батьків притягнуть до адміністративної відповідальності, оскільки дівчинка не досягла віку, з якого настає відповідальність за таке правопорушення, поліцейські склали протокол відносно батьків за статтею 184 "невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей "Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему