5 Травня 2021
Новини

Російський репер у Києві: охорона Басти накинулася на українця

Російський репер у Києві: охорона Басти накинулася на українця

У Києві чоловік вигукнув "Крим – це Україна", коли до одного зі столичних ресторанів заходив репер з Росії Баста (Василь Вакуленко).

Тоді на чоловіка накинулася охорона співака. Іншого громадянина, який знімав це, охоронці репера змусили видалити відео.

Громадський активіст Сергій Стерненко зауважив, що дії відбувалися в ресторані "Мокко". Він додав, що автор відео спеціально відвідав заклад, коли дізнався про прибуття туди Басти. Він записував відео в Telegram, аби нагадати російському виконавцю, який виступав в Криму, що Крим - це Україна. 

На відео видно, що чоловік хотів потрапити всередину закладу, проте охорона зачинила перед ним двері. Також видно, як персонал закладу фотографується з російським співаком.

Стерненко процитував слова автора відео, який зазначив, що до дверей підбігла охорона закладу та 4-6 чоловіків спортивної статури. Вони зачинили двері, а автора відео випхали з ресторану. Коли його почали бити, то чоловік декілька разів ухилився від ударів та почав відступати.

Стерненко додав, що інший чоловік почав знімати це на відео, проте оохорона змусила його видалити ролик. 

@sternenko

Тікток блокує це відео, тому перезаливаю. Охорона Басти напала на українця за питання про ##Крим???????? ##баста ##ноггано ##Київ ##Крим ##КримУкраїна ##бумбокс

? оригінальний звук - Сергій Стерненко

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, Україна, росія, крим, музика
В тему