21 Квітня 2021
Новини

Дмитро Разумков приїхав до Луцька

Дмитро Разумков приїхав до Луцька

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков із робочим візитом перебуває на Волині.

Він взяв участь у сесії Волинської обласної ради.

Також в обласну раду приїхали народні депутати Ігор Палиця, Ірина Констанкевич, Вячеслав Рубльов, Степан Івахів, Валерій Стернійчук, Ігор Гузь та інші.

«Я дуже радий сьогодні бути  присутнім тут і виступити перед нашими партнерами. Є політичні позиції, які нас іноді розділяють на різні табори, але щодо ключових питань, питань, від яких залежить  майбутнє нашої держави, то Верховна рада і органи місцевого самоврядування повинні бути одностайними. Я вважаю,що ми повинні вибудувати вертикаль, але вертикаль не підпорядкування один одному, а вертикаль співпраці. Для спільної  роботи. Сьогодні  в умовах децентралізації на місця передано багато повноважень, але й передано багато відповідальності. І лише працюючи спільно центральні і місцеві органи влади  ми можемо досягти успіху», - сказав присутні на сесії Разумков.

В рамках свого візиту голова Верховної Ради також ознайомиться з роботою КП «Волинське територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, підприємства «ЛРЗ «Мотор» Державного концерну «Укроборонпром» та відвідає Волинський національний університет ім. Лесі Українки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дмитро разумков, Волинь, луцьк
В тему