17 Квітня 2021
Новини

Окупанти 15 разів порушили «режим тиші» на Донбасі

Окупанти 15 разів порушили «режим тиші» на Донбасі

У зоні проведенння ООС протягом 16 квітня бойовики 15 разів порушили "режим тиші". 

Про це йдеться у зведенні штабу ООС.

Зазначається, що окупанти обстрілюють позиції наших військ, аби спровокувати їх та звинуватити в подальшому в порушенні режиму тиші. 

Найманці РФ відкривали вогонь зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, поблизу Новгородського, Мар'їнки та Опитного – там вони стріляли з мінометів 82-го та 120-го калібрів, а біля Невельського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Водяного, Луганського та Новоолександрівки ворог використав гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. Неподалік Майорська було зафіксовано застосування окупаційними військами стрілецької зброї, а також вони здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Біля Пісків російські найманці стріляли з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, а поблизу Тарамчука та Красногорівки – з протитанкових гранатометів.

Бойових втрат серед воїнів ЗСУ немає.

У суботу, 17 квітня, ворог встиг один раз порушити режим припинення вогню в районі Водяного, відкривши вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

"Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню", – сказано в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, оос, обстріли
В тему

Останні матеріали