14 Квітня 2021
Новини

Спалили авто волинської журналістки

Спалили авто волинської журналістки

Поблизу Луцька горіла автівка, інформує поліція Волині.

Інцидент трапився сьогодні близько п’ятої години ранку. Автомобіль Ford Focus знаходився на стоянці поблизу будинку потерпілої у селі Струмівка. Транспортний засіб належить 41-річній жительці Луцького району.

На місці події працювала криміналістична лабораторія ГУНП, слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції в повному складі, пожежний експерт. Поліцейські вилучили пожежне сміття, записи з камер відеоспотереження.

Нині вирішується питання про внесення за цим фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу.

Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Тривають першопочаткові слідчі дії.

Як повідомляє ВолиньPost, у ніч на 14 квітня невідомий підпалив автомобіль луцької медійниці, головної редакторки видання "Інсайдер Медіа" Катерини Дулапчій.

У коментарі виданню Катерина Дулапчій підтвердила інформацію про підпал й зауважила, що пов’язує це з професійною діяльністю.

Відомо, що під ранок у двір медійниці, що в селі Струмівка, заїхала невідома особа на мотоциклі й підпилила автівку Ford Focus.

Вогонь, за словами Катерини Дулапчій, встиг знищити приблизно половину автомобіля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, поліція, пожежа
В тему