27 Березня 2021
Новини

Які вулиці у Луцьку почнуть ремонтувати наступного тижня

Які вулиці у Луцьку почнуть ремонтувати наступного тижня

У Луцьку планують розпочати ремонт кількох вулиць, де є найбільші пошкодження дорожнього покриття.

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, - пише ІА Волинські новини.

Цього тижня відбуваються ремонтні роботи в межах вулиць Карпенка-Карого, Набережної, Мамсурова, Окружної.

«У четвер запустилися асфальтні заводи і почалося асфальтування тих проблемних доріг, де є найбільша кількість пошкоджень дорожнього покриття. Найближчими днями розпочнеться ремонт доріг по проспекту Відродження, а також на вулицях Рівненській, Електроапаратній, Зв’язківців тощо», - повідомив очільник міста.

Водночас, з його слів, комунальники розпочали очистку міста від відсіву, піску та бруду, що назбирався за зиму внаслідок висипання великої кількості сумішей під час боротьби з ожеледицею.

 «Ставимо собі на мету до Великодня максимально почистити місто, а також зробити ремонти найбільш пошкоджених ділянок доріг», - зазначив Ігор Поліщук.

Окрім того, з його слів, у середині квітня проведуть масову загальноміську акцію «Ековесна – 2021», у межах якої кожен зможе долучитися до того, щоб зробити місто чистішим та більш привабливим.

Нагадаємо, 19 березня відбулась толока з прибирання прибережної захисної смуги та водоохоронної зони річки Сапалаївка в центральній частині Луцька. Захід проведено в рамках екологічної акції «Ековесна — 2021», яка стартувала 16 березня та триватиме до 25 травня цього року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, ігор поліщук, ремонт доріг
В тему