22 Березня 2021
Новини

Дитину вбила кришка люка: нові подробиці трагедії

Дитину вбила кришка люка: нові подробиці трагедії

У Львові через перекидання кришки каналізаційного люка загинув 11-річний хлопчик. Вона, зокрема, вирвалася з-під коліс автомобіля ДСНС і влетіла в авто, яке їхало позаду.

Медики вже нічим не змогли допомогти дитині. Трагічний випадок трапився приблизно 21:50 у неділю, 21 березня, неподалік від авторинку на вулиці Зеленій.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, трагедія трапилася, коли службовий автомобіль слідував до місця пожежі з включеними маячками та спеціальним звуковим сигналом.

"В результаті наїзду на аварійний люк, який знаходився на проїжджій частині, виникла трагедія. Кришка люка вилетіла з-під авто і потрапила під зустрічний автомобіль. В результаті трагедії загинув одинадцятирічний хлопчик, який перебував в салоні автомобіля", – йдеться в повідомленні.

В автомобілі їхало подружжя з 11-річним сином, за кермом був батько, а мама сиділа ззаду. Люк, що вирвався з-під коліс авто ДСНС, пробив лобове скло транспортного засобу позаду й вбив дитину на місці.

Оскільки одним із учасників аварії був працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій, то її розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, смерть, діти
В тему