22 Березня 2021
Новини

У Луцьку патрульна поліцейська в’їхала у таксі

У Луцьку патрульна поліцейська в’їхала у таксі

У понеділок, 22 березня, близько 7-ї години ранку, у місті Луцьку на проспекті Волі трапилась автопригода за участю службового автомобіля патрульної поліції у Волинській області Skoda Rapid.

За попередньою інформацією, поліцейська не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на автомобіль Chevrolet Tacuma.

Травмованих не має.

Автомобілі отримали механічні пошкодження.

На водія службового автомобіля склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

За попередніми даними, автомобіль Chevrolet Tacuma це було таксі. Про це повідомила журналістка Людмила Яворська на своїй сторінці у фейсбуці.

Як зазначає Людмила Яворська, у таксі перебувала її донька. У той момент, коли автомобіль зупинився і дівчина наполовину вийшла, в нього в'їхала патрульна машина. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

"Але усвідомлювати в цей момент, що сталося і яка доля секунди вирішує все...Спочатку не збиралася це виносити в публічну площину. Але якщо цей один епізод додасть приводу для роздумів на тему графіку чергування патрульних, то мовчати точно не варто", - зазначила журналістка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, луцьк, поліція
В тему